INSCHRIJVEN

VAST OVERBLIJVEN 

Je kunt je kind op elk moment inschrijven voor het vast overblijven via het onderstaande formulier.

INCIDENTEEL OVERBLIJVEN

Wil je je kind incidenteel laten overblijven? Dan hoef je dat alleen op de ochtend zelf even door te geven aan de leerkracht. Het incidenteel overblijven wordt achteraf verrekend; de factuur hiervoor wordt twee keer per jaar verstuurd (in november en/of maart). De factuur heeft dus betrekking op de vorige helft van het schooljaar. Voor het incidenteel overblijven hoef je het inschrijfformulier dus niet te gebruiken. 

WIJZIGING OF OPZEGGING DOORGEVEN VASTE OVERBLIJF

Inschrijven en wijzigingen doorgeven van de vaste overblijfdagen kan via het inschrijfformulier..

Opzeggen van één of meerdere vaste overblijfdagen kan via het opzegformulier.

  

LET OP HET DOORGEVEN VAN MEDISCHE BIJZONDERHEDEN

We willen graag op de hoogte zijn van de medische gegevens die belangrijk zijn tijdens de overblijf zoals allergieën. Wanneer er sprake is van ernstige medische bijzonderheden is het handig om via  overblijven@freinetschooldelft.nl contact op te nemen met de coördinator van de overblijf om goede afspraken te maken over de handelswijze rond de medische bijzonderheden. Iedere klas heeft een overblijfmap waarin protocollen en de uitleg van medische bijzonderheden bewaard worden.

INSCHRIJFGEGEVENS

Velden gemarkeerd met een * moeten worden ingevuld.

Nieuwe kinderen kunnen op elk moment inschrijven. Wijzigingen voor overblijf en melk kunnen alleen per 1e van de volgende maand.