Margriet - Beuken

Welkom bij Margriet - Beuken. 

Hieronder vindt u de activiteiten van onze groep. Naast een kleine toelichting van de activiteit kunnen er foto's bij geplaatst worden om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

14 nov 2018 - Herfstwandeling Wilhelminapark
Op 14 november zijn de Beuken naar het Wilhelminapark geweest voor een herfstwandeling. Met dank aan zes enthousiaste ouders konden de kinderen in groepjes van 3-4 kinderen gaan wandelen door het park. Ieder groepje kreeg een tas mee met zoekkaarten, vergrootglazen, loeppotjes, tekenpapier, potloden, touw en een schaar. Hier mochten ze zelf mee gaan onderzoeken. Er is fanatiek gezocht naar bladeren en nootjes. Helaas waren de meeste nootjes al weg. Daarnaast hebben veel kinderen van alles nagetekend en zelf hengels gemaakt om te gaan vissen. Eén groepje heeft zelfs een (giftige) paddenstoel gevonden en gekeken hoe het er van onderen uitzag. Een heel leerzaam en leuk uitstapje! 

13 nov 2018 - Crea herfst: spin in spinnenweb
Op 13 november zijn de oudste kleuters aan de slag gegaan met een opdracht: vouw en spin van 2x 16 vierkantjes en borduur een spinnenweb waar de spin in kan kruipen. Als resultaat zijn 10 prachtige spinnenwebben met spinnen gecreëerd! De kunstwerken zijn te bewonderen in de klas. 

05 nov 2018 - Thema griezelen
De afgelopen weken hebben de Beuken gewerkt aan het thema 'Griezelen'. Als afsluiting van dit leuke thema hebben we een modeshow gehouden tijdens Halloween (woensdag 31 oktober) om de prachtige verkleedkleren van de Beuken te showen. 

02 nov 2018 - Welkom!
Preview foto Beste ouders, welkom op de pagina van de Beuken. Hier zullen berichten en foto's op geplaatst worden over de Beukengroep, waar we mee bezig zijn, wat we gemaakt hebben en als er hulp nodig is voor een activiteit of uitstapje. Dus kijk af en toe graag even rond. Veel plezier!

 

De Beuken